Kontakt oss

KONTAKT

Kontoradresse: Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu

Kontakt mail: post@njordr.no

Erik Strand Tellefsen

CEO

erik@njordr.no

+47 916 28 536

Erik er medeier og CEO for Njordr, og leder arbeidet med å utvikle organisasjonen og selskapets virksomhet. Han startet i Njordr sommeren -21 og har flere tiårs erfaring fra energisektoren i Norsk Hydro og Statoil/Equinor. Han har ledet utvikling og drift av store offshore og onshore prosjekter i Norge, UK og Russland. Han har en Master fra Maskinlinjen ved NTNU og en MBA fra Edinburgh Business School

 

Tore Ivar Slettemoen

VP Realisation & Execution

Slettemoen@njordr.no

+47 474 00 013

Tore Ivar er grunder og en av to hovedeiere  i Njordr. Han leder arbeidet med realisering, finansiering og bygging av vindkraftparker. Han har mange års erfaring fra olje og gass, og vindkraft sektoren. Ansvarlig for finansiering, utvikling, konstruksjon og drift av mer enn 1 GW norske vindkraft prosjekter. Grunnlegger av flere selskap inkludert Freyr Batteries i Mo i Rana. Han har en Master fra Maskinlinjen ved NTNU og en MBA fra Kellogg School of Management i Chigago.

Ove Magne Kallestad 

Prosjektleder 

Ove@njordr.no 

+47 908 66 935 

Ove er Prosjektleder i Njordr AS, og leder arbeidet med å utvikle vindkraftparker både land og offshore. Han har flere tiårs erfaring fra energisektoren i olje og gass-selskapet Statoil/Equinor og senere i undervanns leverandørselskapet TechnipFMC.  Ledet utvikling og drift av store offshore prosjekter i Norge samt vært Sjefingeniør og Plattformsjef på norsk sokkel. Han har BSc grad i Petroleum Engineering fra Universitetet i Stavanger. 

 

Stig Tanum

CFO

stig.tanum@njordr.no

+47 909 94 592

Stig er økonom og ansvarlig for økonomi og finans i Njordr. Han er autorisert regnskapsfører og har mange års erfaring som medeier i Visma regnskapsavdeling, og som Controller, investor og konsulent innen regnskap og økonomi.

 

Jesper Lind

Leder Forretningsutvikling og Økonomisk analyse

jesperadrian@njordr.no

+47 928 56 652

Jesper er forretningsutvikler og ansvarlig for økonomiske analyser. Han har flere års erfaring fra trading, analyse, forretningsutvikling og oppstart av nye selskaper. Han har en BSC grad fra Industriell Økonomi på NTNU-Trondheim og tilleggsutdanning innen data, finans og psykologi.

Marius Meisfjord Jøsevold 

Leder Kommunikasjon 

marius.josevold@njordr.no 

+47 905 36 432 

Marius er leder for kommunikasjon i Njordr, og deler sin tid mellom Njordr og Freyr Batteries der han er leder for samfunnsutvikling og leverandørkontakt. Han har flere års erfaring som lokalpolitiker i Nesna, fylkespolitiker i Nordland Fylkeskommune og politisk rådgiver på Stortinget. Han er utdannet lærer og jobbet flere år på Høgskolen i Nesna.  

 

JOBB I NJORDR

Hva vi er på jakt etter (generelt);

Njordr har en sterk vekstambisjon og vil trenge flere dyktige medarbeidere innen prosjektledelse, design (wind & site, elektro o.a.), forretningsutvikling og økonomi. Om du syntes en jobb i Njordr kan være av interesser for deg, kontakt oss.